Menü

Folyadékhűtők, ipari klímaberendezések, VRF, VRV

Folyadékhűtők, ipari klímaberendezések

Cégünk fő profiljába tartozik az ipari rendszerek telepítése, karbantartása és javítása.
Szolgáltatási terület: teljes Magyarország

-Folyadékhűtők
-VRF és Daikin VRV klíma rendszerek
-Hőszivattyúk
-Légkezelők

Folyadékhűtők
Komfort és ipari folyadékhűtők forgalmazása, telepítése, karbantartása és javítása, szervízelése akár rövid határidővel.
Kérjen árajánlatot tervek alapján vagy egyeztessen időpontot kollégáinkkal egy helyszíni bejárásra! Folyadékhűtő telepítése és beüzemelése mellett kérjen ajánlatot a vízoldali kiépítésre is, cégünk igény szerint a teljes kivitelezést elvégzi.
Ha a Önnek már van beüzemelt folyadékhűtős rendszere és az nem megfelelően vagy rossz hatásfokkal üzemel, vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessen a javításról, hogy megelőzhető legyen az esetleges leállás!

VRF és VRV klíma rendszerek
VRF és VRV rendszerek esetében a tervezéstől a beüzemelésig a teljes kivitelezést vállaljuk. Több éves tapasztalatunk van egyaránt tervezésben, telepítésben és beüzemelésben is. Telepítés mellett kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk Daikin VRV és egyéb VRF rendszerek javításában is. Ha Ön meglévő rendszerrel rendelkezik és problémákat tapasztal, előzze meg a bajt és keresse kollégáinkat, kérjen egy
ellenőrzést.

Hőszivattyúk
Levegő-víz hőszivattyúk telepítését egyaránt ipari és lakossági szinten vállalunk. A folyadékhűtős rendszerekhez hasonlóan komplex segítséggel támogatjuk ügyfeleinket: tervezés, méretezés, beszerzés, telepítés (a kalorikus és a vízoldalon is), beüzemelés és beszabályozás.

Karbantartási szerződés - Miért érdemes karbantartási szerződést kötni?
Érvényes szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek díjmentes kiszállást biztosítunk meghibásodás esetén. Mivel a rendszert előzetesen már karbantartottuk, felmértük és ismerjük, a javítás lényegesen kevesebb időt vesz majd igénybe. Ön már ezzel rengeteg időt és pénzt takarít meg, de ezek mellett egyedi, kedvezményes javítási óradíjat foglalunk a szerződésbe, így nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Mechalux Klimatechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely, levelezési cím: 1195 Budapest, Jáhn Ferenc utca 1. 10/29.
Adószám: 27114302-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-350169
E-mail cím: kapcsolat@mechalux.hu
Telefonszám +3630/212-9090