Menü

Klímák készletről, szereléssel

Fisher klímák készletről

Fisher klímák raktárkészletről, beszereléssel - hűtésre és fűtésre

fisher summer klíma

fisher cp klíma

Fisher Summer  Fisher Comfort Plusz
Tökéletes megoldás lakása hűtésére, de fűtésszezon indulása előtt érkező hideg napokon akár a lakás fűtésére is használhatja. Gazdaságos működése révén biztosítja az energiahatékonyságot. Az új Comfort Plus egész évben a kényelmet szolgálja, alacsony üzemeltetési költség és környezetbarát technológia mellett. Megbízható fűtés -20°C külső hőmérsékletig.
      AKCIÓS ÁRAINK:            AKCIÓS ÁRAINK:     
2,6 kW beszereléssel - 265.000 Ft 2,7 kW beszereléssel - 320.000 Ft
3,4 kW beszereléssel - 275.000 Ft 3,7 kW beszereléssel - 330.000 Ft
5,1 kW beszereléssel - 455.000 Ft 5,8 kW beszereléssel - 480.000 Ft
Válassza az új matt Summer szériát, ha klímaberendezését főleg a forró nyári napokon használja. Az új széria beltéri egysége esztétikus matt felületű, innovatív „Simogató szellő” funkcióval  felszerelt, így még kellemesebb a  légáramlás, ezzel elkerülve a huzathatást. Az „iReady” időzítő rendszerrel WIFI-n keresztül könnyen beállíthatja a kívánt időpontra a megfelelő hőmérsékletet a szobában A Fisher Comfort Plus klímában ötvöződik minden, amit a Fisher különböző szériái nyújtanak! Elegáns, letisztult megjelenés, árkategóriáját meghazudtoló modern funkciók, gazdaságos és csendes működés! Az A++ fűtési* és az A+++ hűtési energiaosztályba sorolásnak köszönhetően télen, nyáron megállja a helyét!


A beszerelés 2 méteres nyomvonalig tartalmaz minden szükséges szerelési anyagot, munkadíjat, kiszállítást, kiszállást és ingyenes előzetes felmérést. Az akció kizárólag Pest vármegyében és Budapesten érvényes!


2 méternél hosszabb nyomvonal esetén méterenként 11.795 Ft díjat számítunk fel - ez tartalmazza a hosszabb nyomvonal kiépítéséhez szükséges anyagot: rézcsövet, dekorcsatornát, kábeleket, rögzitőelemeket, kondenzvíz elvezetőcsövet és munkadíjat.

 

Kérjen időpontot felmérésre telefonon, emailen:

06-30/531-31-33

KAPCSOLAT@MECHALUX.HU
 

Vagy töltse ki az alábbi űrlapot: