Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hőszivattyú telepítés Maglód

Hőszivattyú tervezés, hőszivattyú értékesítés és hőszivattyú szerelés Maglódon, garanciával!

Cégünk megbízható, magyarországi garanciával rendelkező hőszivattyúk értékesítését, telepítését vállalja Maglódon. A legtöbb készülékre kiterjesztett garanciát biztosítunk, ahogyan az elvégzett munkára is!

Hőszivattyú szerelés ár – ingyenes felmérés és írásos árajánlat – Maglód

Kérjen időpontot ingyenes felmérésre! Kollégáink segítenek az igényeinek megfelelő hőszivattyú kiválasztásában és írásos árajánlatot készítenek a hőszivattyú telepítésére, amit e-mailben is megküldenek néhány napon belül!

Hőszivattyú telepítés vízoldali kivitelezéssel – Maglód

A legtöbb cég aki hőszivattyú telepítéssel foglalkozik, csupán a készüléket szereli össze, de nem köti azt rá a fűtésrendszerre. Cégünk a hőszivattyú teljes beüzemelését vállalja, így Ön az elvégzett munka után a berendezést azonnal használni tudja!

Hőszivattyú tervezés, értékesítés és hőszivattyúk telepítése Maglód és környékén!

A hőszivattyúban az a legjobb, hogy szinte bárhova lehet telepíteni. Nincs égés, nincs kémény, nincs szénmonoxid, nincs szükség gázra, akár a legfurább körülmények között is kiváló fűtésrendszer alakítható ki ennek köszönhetően. Mindössze a kültéri és beltéri egységek elhelyezéséhez van szükség egy kevés helyre. Tökéletes megoldás lehet ha:

- Szeretné gazdaságosabbá tenni otthona fűtését
- Eddig gázzal fűtött és korszerűsítés lenne szükséges
- Szeretné megkímélni magát a gázbevezetés költségeitől és hosszas ügyintézésétől
- A legkorszerűbb, környezetbarát fűtési megoldást keresi

Miért minket válasszon?

A hőszivattyú telepítés során kizárólag minőségi anyagokat használunk.
A gyártók által előírt lehetséges maximum kiterjesztett garanciát biztosítjuk a hőszivattyúkra.
Tisztán, gyorsan és precízen dolgozunk.
Betartjuk a leegyeztetett időpontokat!


Hőszivattyú szerelés, Hőszivattyús fűtés, Hőszivattyú ár – Maglód

Kérjen árajánlatot, egyeztessen időpontot ingyenes, kötöttségektől mentes felmérésre a

+3630/212-9090

telefonszámon, vagy üzenjen az alábbi űrlapon!


Hatékonyság és mérőhelyek: H-tarifa vagy Geo-tarifa?

A hőszivattyúk alapvetően gazdaságosabban üzemelnek, mint a gázkazánok vagy az elektromos fűtőtestek. 1 W elektromos áramból nagyjából 3-4 W fűtőteljesítmény előállítására képesek, így egy egyszerű elektromos fűtésnél is kb. 4x kedvezőbb az üzemeltetésük – azonos komfort mellett. A magas hatékonyságot tovább fokozza, hogy hőszivattyúkhoz H-tarifás mérőhely kialakítására van lehetőség. Ez azt jelenti, hogy október 15 és április 15 között, azaz a fűtési szezonban az áramszolgáltatók ~50% kedvezménnyel biztosítják az elektromos áramot a készülékekhez. A Geo-tarifa hasonló kedvezménnyel szintén elérhető, hűtő és fűtő készülékekhez is egész évben használható, viszont minden nap kétszer 2 órára szünetel a szolgáltatás. Mivel pontosan nem lehet tudni, hogy mikor, ez a készülékek élettartamának nem kedvez, gyakorlatilag működés közben egy áramszünet lép fel. Lehetőség szerint inkább a H-tarifás mérőt szoktuk javasolni, hiszen nyáron a hűtéshez és használati meleg víz előállításához használt energia minimális.